0
Domaći fudbal

RAT U PARTIZANU: Đurić u klinču sa Žarkom Zečevićem

Objavljeno: 15.12.14 u 10:30

Odlazeći predsednik Partizana Dragan Đurić optužio je nekadašnjeg generalnog sekeretara tog kluba Žarka Zečevića da je „ostavio klub na cedilu“ te da je preuzeo mandat sa dugom od 18,2 miliona evra.

Iako se Žarko Zečević retko pojavljuje u javnosti, bivši gensek Parnog valjka javno je negirao navode još uvek aktuelnog predsednika crno-belih.

– Nemam običaj da se prepucavam preko medija, niti sam čovek koji je to ikada činio. Ali sam iziritiran nekim podacima koji su se pojavili iz usta sadašnjih čelnika, pa ću da odgovorim. Kada sam otišao iz Partizana, ostavio sam svu papirologiju crno na belo, onome ko nasledi klub. Tako da je tvrdnja Dragana Đurića da smo mu mi ostavili 18.200.000 evra dugovanja – čista laž – kaže Žarko Zečević za Sport i dodaje:

– Ne znam zašto je to izjavio i čime se vodio. Da li je želeo da pravda enormne gubitke u vreme svog mandata i rukovođenja klubom ili ko zna šta, zaista mi nije jasno. Kada sam predao dužnost generalnog sekretara ostavljeni su jasni, zavedeni zapisnici kolike su obaveze kluba, kolika potraživanja i to ne da nema veze sa cifrom na koju se gospodin poziva, već nije ni blizu. Ali, dobro, on sigurno zna zašto je sve to rekao – istakao je Zečević.

On je potsetio aktuelnog predsednika crno-belih da je nasledio ogroman potencijal u igračkom kadru, te da je u amenet ostavio i gomilu igrača iz omladinske škole koji su kasnije stasali i već su prodati za ogromne novce inostranim klubovima.

Zečević nije želeo da komentariše podizanje optužnice u slučaju „Azotara“ protiv Đurića, ali je rekao da nema nameru da povlači svoje reči da je klub urušen jer to brojke, smatra on, pokazuju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter