0
Evropske lige

RASPAD SISTEMA U LIVERPULU: Trener na izlaznim vratima, a igrači u klinču!

Objavljeno: 15.12.14 u 15:01

Britanski mediji pišu da su eliminacija Liverpula iz Lige šampiona i jučerašnji ubedljiv poraz od Mančester Junajteda doneli nove raskole u svlačionici ‘crvenih’, pre svih kapitena Džerarda i Dejana Lovrena.

Situacija je naoštrena od samog početka sezone koja nije krenula najbolje za Liverpul. Tim nema pravog vođu i igrači međusobno upiru prstom jedni u druge posle loših rezultata, ali niko ne sme da dira Stivena Džerarda.

Legendarni kapiten je posle debakla od Mančester Junajteda optužio hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena za poraz, nakon čega je došlo do ozbiljnog sukoba u svlačionici.

Englezi pišu da je to samo vrh ledenog brega i da je moral ekipe na veoma niskom nivou. Trener Brendan Rodžers nije želeo da komentariše ovaj događaj, možda zato što je jučerašnji derbi bio njegov poslednji meč na klupi Liverpula. Naime, Britanci spekulišu da je već spreman njegov naslednik, a u pitanju je aktuelni trener Ajaksa – Frank de Bur.

O Rodžersovoj smeni se govori već duže vreme, a na to su čelnike Liverpula juče podsetili i navijači Junajteda pesmom: ‘Bićeš otpušten sutra ujutru!’

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter