4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJEN RAT: Trener Zvezde kaže da njegov napadač ne zaslužuje dres kluba!

Objavljeno: 15.12.14 u 09:34

Situacija u Crvenoj zvezdi ne miruje. Dan nakon što je javnost saznala da nešto ne štima na relaciji Nenad Lalatović – Đorđe Rakić, ova priča dobija svoje drugo poglavlje.

U prethodnom, u izjavi za Sport, Rakić je poručio da sadašnji šef struke Nenad Lalatović nije dobar jer je uvek isticao u prvi plan zadovoljstvo protivničkim igračima, a nikada svojim:

– Pojedinci su sebi dozvolili previše, nekorektno su komentarisali mnoge stvari vezane za neefikasnost. Svašta se izjavljivalo. Te Rakić nije zamena za Mrđu, ovaj za Milijaša, ovaj za Ninkovića. Možda Lalatović nije ni za Slavišu Stojanovića. Kažem možda, možda. Trener je najčešće bio zadovoljniji protivničkim igračima, nego svojim?! Mnogima je u svlačionici to bilo čudno, mene ipak nije iznenadilo – rekao je Rakić.

Kao što je poznato, odgovor je brzo usledio. Međutim, Lalatović je odlučio svoje izjave da dopuni sa nekoliko detalja:

– Nemam zaista nameru da se poredim sa Stojanovićem. Činjenica je da sam igrao bez osam igrača, da je Zvezda uzela isto bodova, da smo imali iste odbrane, on je imao dobar napad, a ja nisam – rekao je šef Zvezdine struke.

Lalatović je potom aspostrofirao da Rakić nema kvalitet, ali ni ponašanje, dostojno Zvezdinog dresa:

– Gde god je bio, nije dao više od deset golova po sezoni. Poštujem Minhen 1860, OFK Beograd i druge klubove, ali ako tamo nije postigao više pogodaka… Cenim ga, ali nije gol igrač. Dao je četiri pogotka, a mogao je sigurno još deset jer je imao bar toliko stopostotnih šansi – ističe Lalatović u izjavi Kuriru i dodaje:

– Sigurno je mogao da igra Večiti derbi. Molio sam ga da izađe na teren, ali je odbio! Pre derbija je trenirao pet dana, a tu se videlo ko koliko oseća dres Zvezde, i onda postaje jasno da neki možda i ne zaslužuju da budu u klubu. Posle derbija nije bio ni na jednog terapiji – jasan je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. ni ti ni on niste dostojni Zvezde ti si mlad,a on je navijač Partizana,to je provereno;Žao mi samo pojedinaca što nedozvoljavaju Mrdakoviću da dođe,ali mislim da je Stefan Babović potrebniji Zvezdi nego golgeter više vere u Despotovića i Jovića

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter