0
Lifestyle

LIFESTYLE: Vežbajte uz Renatu Sopek

Objavljeno: 15.12.14 u 19:59

Dobro je poznata činjenica da je zdravo vežbati svaki dan i da je trening za telo neophodan, ali kako mnogi nemaju vremena za odlaske u teretane da li zbog finansijskih razloga ili zbog radnog vremena, Hotsport Lifestyle pronašao je rešenje za vas. Vežbajte uz Renatu Sopek.

Hrvatska voditeljka i fitnes trenerka Renata Sopek, koja je u svojoj zemlji popularnost stekla 2004. godine kada je pored stotinu kandidatkinja proglašena za najseksi  Hrvaticu, do sada je izdala šest DVD-ova sa programima za vežbanje, koji su rasprodati u više od 150.000 primeraka. Pre nego što je počela da se bavi voditeljstvom ova tridesetpetogodišnja Zagrepčanka bavila se manekenstvom i fotomodelstvom, dok je na hrvatskoj RTL televiziji dugo vodila magazinsku emisiju „Zvijezde Ekstra“.

Kako neprekidno vežba od svoje 16. godine, Renata je u dogovoru sa RTL televizijom odlučila da pre osam godina izda DVD sa programima za vežbanje. „U dobroj forimi“ bio je naziv prvog DVD-a i sačinjavao je sledećih šest progama vežbanja: pilates, vežbe snage, joga, step aerobik, vežbe sa rekvizitima i kritične zone.

Nakon uspešnog odziva svih DVD izdanja sa programima vežbanja koji je atraktvna voditeljka objavila, sredinom ove godine pokrenula je i portal posvećen zdravom načinu života „Ultrafit“. Na sajtu se može pronaći niz video snimaka gde vam Renata i njeni saradnici pokazuju kako se najbolje zagrejati za trening, kako istezati, zatim postoje veže u tri stadijuma (početni, srednji i napredni), takođe množete pronaći i mnoštvo recepata za sva tri obroka, kao i još mnogo toga.

Ukoliko nemate vremena za odlazak u teretanu, slobodno pogledajte Renatine savete i krenite sa treningom vašeg tela.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter