0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEGENDA SE VRAĆA: Džajić ponovo na Marakani?

Objavljeno: 15.12.14 u 21:30

Kako list Blic prenosi, budući sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je sastanak sa navijačima na kome je dogovoreno da se u klub vrati Dragan Džajić u funkciji počasnog predsednika. Po nezvaničnim informacijama na Marakani se danas pojavila i treća Zvezdina zvezda koja je pristala da se vrati u klub 21. decembra.

Isti sastanak u narednih nekoliko dana Zvezdan Terzić bi trebalo da održi i sa veteranima Crvene zvezde i upozna ih sa budućim koracima kluba. Takođe, na dnevnom redu skupštine 21. decembra trebalo bi da se razgovara i o tome da naš najveći stadion dobije ime po prvoj Zvezdinoj zvezdi Rajku Mitiću.

Sa druge strane veterane kluba najviše zanima kako će nova uprava reprogramirati dug od 14 miliona evra, koji Zvezdu blokira oko evropske licence. Uzbudljivih sedam dana je pred svim simaptizerima crveno-belih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter