1
F1

BARTON: Hamilton je užasan uzor Britancima

Objavljeno: 15.12.14 u 17:39

Fudbaleru Kvins Park Rendžersa Džoiju Bartonu se ni malo ne sviđa što je Luis Hamilton dobio priznanje za sportsku ličnost godine.

Hamilton je ove godine osvojio svoju drugu titulu šampiona Formule 1, a u borbi za prestižnu nagradu pobedio je golfera Rorija Mekilroja i atletičarku Džo Pejvi.

– Ne mogu da verujem da su dali ‘SPOTY’ Hamiltonu. Pod jedan, Formula 1 je najdosadniji sport na svetu. Pod dva, poveo je psa sa sobom. Pod tri, on je poreski izgnanik. Mekliroj je osvojio više golf Mastersa i Rejder kup. Froč je svetski šampon u boksu. Štaviše, svi drugi nominovani više zaslužuju nagradu od Hamiltona. Poreski izgnanici ne bi trebalo da budu u konkurenciji za nagrade koje plaćaju oni koji plaćaju. On nije trebalo da osvoji nagradu. On je užasan uzor svakom Britancu. Ovo je ozbiljan presedan i loš dan u našoj istoriji – rekao je Barton.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter