0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRODAJE ULAZNICE ZA MEČ SA LABORALOM: Delije pomažu porodici Marka Ivkovića

Objavljeno: 14.12.14 u 22:05

Kao što je tokom nedelje najavljeno bbez obzira na odluku disciplinskog sudije Evrolige da Crvenu zvezdu kazni ejdnom utakmicom igranja bez publike klub sa Malog Kalemegdana je odlučio da ipak pusti u prodaju ulaznice za meč protiv Laboral Kuće koji je na programu u petak, 19. decembra.

Kako je Mondu potvrđeno iz kluba ulaznice će biti u prodaji od utorka i to po istim cenama koje su važile i za ranije evroligaške mečeve (od 600 dinara pa naviše), a sav prihod od prodatih ulaznica na predlog navijača biće uplaćen na račun porodice ubijenog Marka Ivkovića koji je tragično nastradao u Istanbulu 21. novembra.

Košarkaši Crvene zvezde uprkos praznom Pioniru neće biti bez podrške pošto je klub obezbedio direktan prenos meča na velikom video bimu na platou ispred beogradskog hrama košarke pa će se njihov glas verovatno čuti i unutra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter