3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VARNIČI NA SVE STRANE: Lalatović i Rakić u ‘klinču’

Objavljeno: 14.12.14 u 21:49

Nakon anonimnog pisma koje je za sada nepoznati igrač Crvene zvezde uputio javnosti tokom vikenda kao grom iz vedra neba odjekunla je izjava Đorđa Rakića koji je u njoj isprozivao trenera Lalatovića.

Naime, prvi napadač crveno-belih se osvrnuo na česte Lalatovićeve izjave da nema dovoljno dobar tim poredivši Mrđu, Milijaša i Ninkovića sa sadašnjim prvotimcima, pa mu je na to odgovorio da ni on nije Slaviša Stojanović.

Nije moralo da prođe mnogo vremena da usledi reakcija šefa stručnog štaba srpskog šampiona.

– Kao nekadašnji igrač, delimično razumem Rakićevu rekaciju kao nekom ko je frustriran jesenjim učinkom. U pravu je kad je rekao da nisam Slaviša. Ja sam Lalatović i osvojio sam isto bodova kao i moj prethodnik. A, kritike je morao da trpi kao što smo ih svi trpeli. One bole, a mi smo Zvezda i moramo da ih prihvatimo muški, istakao je Lalatović u izjavi za Sport.

Podsetio je Lalatović na Rakićeve česte povrede, ali je takođe dodao da mu klub neće špraviti probleme pri eventualnom transferu.

– Rakić je bukvalno igrao kad je on smatrao da je spreman. Nisam ga terao rovitog na teren. Protiv Vojvodine i u Čačku je izašao iz igre posle 20 minuta. Iako je pet dana trenirao, pred derbi sa Partizanom je rekao da ne može da nastupi. I nisam mu ništa zamerio, ubacio sam ga u tih poslednjih pola sata. Ima ponudu iz Kine i ako mu klub dozvoli transfer on će otići. Ako se ništa ne dogodi, Rakić će se pojaviti na pripremama 8. januara, jer ima ugovor, zaključio je trener koji je od ponedeljka pa do drugog dana Božića na odmoru, uostalom kao i ceo tim.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. a i jeste vala ovom Lalatovicu uvek neko drugi kriv!podmladite tim pustite klince da igraju ili ugasite klub pa sve od pocetka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter