0
Košarka

SRBI VLADAJU RUMUNIJOM: Pitešti ne da Asesoftu da umakne!

Objavljeno: 14.12.14 u 09:40

Košarkaši Piteštija ostvarili su devetu pobedu u rumunskom šampionatu i nastavili da dele čelo sa Asesoftom, trijumfom u derbiju nad Oradeom sa 99:94 u 11. kolu.

Najbolji u toj pobedi bio je srpsko-crnogorski trio u sastavu Marko Šutalo, Stevan Milošević, Mirko Kovač, koji je postigao više od polovine poena za Pitešti.

Šutalo je bio najefikasniji igrač utakmice sa 22 poena, Milošević je dodao 20 poena, osam skokova i dve asistencije, dok je Kovač završio utakmicu sa devet poena i po dva skoka i asistencije.

Pored njih trojice, zapažen je bio i Ronald Lovel Ros sa 25 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Na drugoj strani istakao se Radovan Marković sa 22 poena, dok su trojica igrača imala po 14 poena – Markus Ajzeja Haten, Danijel Džejms Dilon i Ante Krapić.

Posle 11 kola, Pitešti je održao korak sa Steauom i Asesoftoftom na čelu tabele sa skorom od devet pobeda i dva poraza. Asesoft, koji se u sredu sastaje sa Partizanom u poslednjem kolu Evrokupa, slavio je na gostovanju Temišvaru sa 98:79.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter