0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Vilijams i Bobi roviti pred Igokeu, potrošnja igrača je velika

Objavljeno: 14.12.14 u 14:54

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je da su Markus Vilijams i Boban Marjanović rovit pred duel sa Igokeom, ali je istakao da želi samo pobedu.

 – Potrošnja igrača je velika zbog velikog broja utakmica i mnogo putovanja. Zbog toga dolazi do problema s povredama. Vilijams je neizvestan za utakmicu, iako ne bi trebalo da je u pitanju veći problem… Više ćemo znati u toku ponedeljka. Boban Marjanović je imao problema s prehladom, ali on je bio na poslednjem treningu – rekao je Radonjić na konferenciji za medije i dodao:

– Svesni smo važnosti utakmice protiv Igokee, koja nam dolazi posle teško gostovanja u Grčkoj. Za nas je najbitnije da sutra upišemo nove bodove, da odigramo odgovorno i da nastavimo brobu za prvo mesto. Igokea je jedna jako dobra ekipa… Po imenima je možda trebalo da ima neku pobedu više. Njihova pozicija pozicija na tabeli nas neće zavarati. Trebalo bi da budemo koncentrisani na našu igru i da odradimo ono što se dogovorimo – rekao je Radonjić. 

On je rekao da Zvezda ne razmišlja o potencijalnim rivalima u TOP 16 fazi Evrolige, niti o eventualnim pojačanjima.

– Tek nakon utakmice s Laboralom ćemo više razmišljati o narednim rivalima u TOP 16. Igrači su svesni značaja Jadranske lige i ne opterećuju se razmišljanjima o drugoj fazi takmičenja. Što se tiče pojačanja, mislim da Zvezda treba da nastavi s svojim mladim timom, jer je pokazala da može da igra i protiv najjačih na gostovanjima – zaključio je Radonjić. 

Meč Crvena zvezda – Igokea na programu je u ponedeljak u 21 sat.

hotsport.rs/beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter