2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ O SLOTERU: Ne razmišljamo o njemu, za sada

Objavljeno: 14.12.14 u 16:07

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegovom timu trenutno nije potreban krilni centar, ali da će o pojačanjima na toj poziciji razmišljati po završetku grupne faze Evrolige.


Pripremala se bomba da eksplodira na Malom Kalemegdanu kada je stigla vest da će Markus Sloter obući crveno-beli dres. Ipak, trener Dejan Radonjić je malo ugasio varnice izjavom da Crvena zvezda trenutno nema mogućnosti da dovede tako atraktivno pojačanje.

– Nismo razmišljali o Sloteru, niti smo pravili skauting njegovog dovođenja. Nemamo mogućnosti da dovedemo takvog igrača, ali ni ne razmišljamo o novim igračima na poziciji četiri – rekao je Radonjić, a zatim dodao:
– O tome ćemo razmišljati za desetak dana posle utakmice sa Kućom Laboral, na osnovu kojeg ćemo doneti odluku da li nam je potreban krilni centar. Trenutno mislim da trebamo nastaviti sa mladošću da se takmičimo u Evroligi, jer smo pokazali da možemo da se nosimo sa najboljim timovima u Evropi, i kod kuće i u gostima – zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. e ako su ove ekipe iz grupe „vrhunski timovi“, stvarno ne znam šta su tek CSKA, Real, Barsa, Fener, Makabi i ostali.. u ovoj grupi je jedino oly koliko-toliko ozbiljan tim, ali dosta slabiji u odnosu na prethodne sezone, a neumesno ih je porediti sa gore pobrojanim ekipama. spinuje se kako je Partizan imao milione, a NIKAD nije bio u mogućnosti da zadrži nosioce kako bi se napala EL. a tek igrači poput Slotera su za Partizan uvek bili ne nedostupni, već se ni u najluđim snovima nisu dovodili u vezu sa klubom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter