0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD DEČAČKE LJUBAVI: Dražić odlazi preko granice

Objavljeno: 14.12.14 u 23:54

Nekadašnji član Partizana, a sada fudbaler OFK Beograda i omladinski reprezentativac Srbije Dejan Dražić mogao bi već ove zime karijeru da nastavi u Premijer ligi.

Međutim, ne radi se o interesovanju engleskih prvoligaša već o članu ruske Premijer lige i bivšem šampionu ove države Rubinu iz Kazanja koji je obnovio svoje interesovanje za „srpskog El Šaravija“.

Kako prenose ruski mediji Dražić je interesantan treneru Rinatu Biljaletdinovu pa bi na Karaburmu uskoro mogla da stigne i zvanična ponuda.

Podsećamo da je Rubin i pre dve godine pokazivao interesovanje za Dražića, ali tada je transfer bio nemoguć jer je fudbaler imao svega 17 godina odnosno nije bio punoletan.

Dražić je u ovdašnjoj široj javnosti postao zanimljiv kada je nakon gola za OFK Partizan u duelu sa Partizanom otrčao prema južnoj tribini kako bi pokazao da ne želi da se raduje, ali je većina taj potez pogrešno protimačila pa je on naknadno morao da objašnjava svoj potez.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter