7
Evroliga

FOTO;STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Imamo novca za pojačanja, ali neka stručni štab proceni!

Objavljeno: 14.12.14 u 10:40

Gostujući na RTS predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović najavio je moguća pojačanja za TOP 16 fazu Evrolige.

– Razmišljamo o tome ali moramo da obratimo pažnju na finansije. Budžet je 3.6 miliona evra. Dva miliona evra vučemo iz prethodne sezone i za ovu godinu imamo 5.6 miliona evra. To ne smemo da probijemo. Stručni štab će odlučiti da li treba pojačanje, ali ne treba zaboraviti da se tim koji dobija, ne menja – rekao je Nebojša Čović.

Prvi čovek crveno-belih je demantovao informacije da bi tim sa Malog Kalemegdana mogao da prepusti drugo mesto u grupi Kahi Laboral, kako bi izbegao teže rivale u sledećoj rundi.

– Prvi cilj je ostvaren. Plasirali smo se u Top 16 fazu Evrolige. Pokušaćemo da idemo dalje. Čini mi se da imamo potencijal da napravimo još jedna iskorak dalje. Ali bez opterećenja. Bez kalkulacija idemo u meč sa Kućom. Možemo da biramo gde ćemo u grupu, ali ko god bira uvek mu se to obije o glavu – jasan je bio Čović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. @zoran1 a ti iz pouzdanih izvora znaš da je to tako? A ne pitaš se gde ide vaš novac, pa nemate novca da isplatite igrače.
    Kompleksi su neizlečivi. Boli ih što je Zvezda bolja, mnogo ih boli!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovi grobari se ubacuju na svaku vest o Zvezdi kao Romi u kontejner. Vaš klub nema para pa sad svi treba da nemaju para. Nije vam Zvezda kriva što grcate u dugovima. Obratite se vašem „spasiocu“ duletu za sve što vas muči, a Zvezdu ne uzimajte u usta, jer uvek ostaćete tek komšija mali

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako uopste nije sramota ovog coveka da se pojavljuje bilo gde? Zvezda je oformljena od ukradenih para sa Kosova ,od pomoci premijera u sponzorstvu i tako ce i zavrsiti. Zar kriminalci mogu davati izjave za medije?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter