2
Domaći fudbal

IZNENAĐENJE U IZBORU ZA NAJBOLJEG IGRAČA: Navijači Partizana pokazali koga najviše vole

Objavljeno: 14.12.14 u 20:46

Od petka je na zvaničnom sajtu Fudbalskog kluba Partizan u toku izbor za najboljeg igrača kluba u kalendarskoj 2014. godini. Navijači imaju priliku da svojim glasom podrže svog ljubimca odnosno igrača koji je po njihovom mišljenju najviše doprineo uspesima tima.

Ono što je iznenađujuće je da se posle nepuna tri dana glasanja na ubedljivo prvom mestu nalazi Ismael Beko Fofana za kojeg je do ovog trenutka glasalo čak 3.208 navijača odnosno čak 51% do sada prikupljenih glasova. Daleko iza internacionalca iz Obale Slonovače je najbolji strelac tima Petar Škuletić koji je skupio 1.345 glasova, a slede kapiten Saša Ilić (512), Danko Lazović (300), Nikola Drinčić (272)…

glasanje-partizan-najbolji-igrac

Ono što je vrlo zanimljivo je da je Fofana prirastao za srca navijača iako nema poverenje trenera Marka Nikolića pošto je u jesenjem delu sezone odigrao svega pet utakmica na kojima je postigao dva pogotka. ni prošle sezone Fofana nije često bio na terenu odnosno igrao je samo 10 puta, a efikasnost mu je bila identična pošto je postigao četiri gola (0,4 po meču).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. bez drine go kurac… kad je bila frka postizao je golove kad nas napadacki kadar nije mogo jbg napadacima je posao da daju golove, dok je drina defanzivni vezni koji iznenadjuje… na drini bgd =)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter