0
Evropske lige

DA SE NAJEŽIŠ: Pomoćni trener Šalkea stradao od ruke huligana! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.14 u 15:39

U momentima kada je bilo jasno da će Šalke ostati bez plena u duelu protiv Kelna, sa tribina Veltins arene je poleteo ne tako mali metalni predmet i pogodio Svena Habšera – pravo u glavu!
Poznate su priče kako su Nemci gospoda, a njihovi navijači jedni od najprivrženijih svom klubu. Međutim, događaj sa jučerašnje utakmice između Šalkea i Kelna nikako ne ide u prilog tome.

Naime, ‘Jarčevi’ su napravili veliko iznenađenje i u Gelzenkirhenu su do 90. minuta vodili sa 2:0. Već tada je bilo jasno da će domaći ponovo ostati ‘kratkih rukava’, a navijači na prepunoj Veltins areni su bili nervozni.

Jedan od njih je pokušao da istera svoju pravdu i sa teškim metalnim predmetom pogodio pomoćnog trenera svog kluba Svena Habšera direktno u glavu! Krv je oblila čelo zamenika Roberta di Matea, pa je vidno ošamućen iznet sa terena i ukazana mu je medicinska pomoć.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter