0
Domaći fudbal

REKONSTRUKCIJA CRVENE ZVEZDE: Gotovo svi igrači na prodaju, stižu nova lica

Objavljeno: 13.12.14 u 09:29

Kako stoje stvari, najtrofejniji srspki fudbalski klub svih vremena, Crvena zvezda, tokom ove zime proći će kroz generalnu rekonstrukciju igračkog kadra.

Prema informacijama dnevnog lista Sport, sa Marakane će u zimskom prelaznom roku otići brojni igrači. Međutim, u Ljutice Bogdana, po svoj prilici, stići će mnogo novih lica.

Glavni problem čete Nenada Lalatovića u jesenjem delu Jelen Superlige Srbije bila je efikasnost, pa tako čelnici crveno-belih žele pre svega da reše to pitanje.

Navodno, plan je da se celokupan posao oko angažmana igrača završi pre Nove godine, kako bi tim dobio priliku da od starta priprema radi zajedno i ugigra se za nastavak sezone.

Prema informacijama Sporta dozvolu za odlazak imaju redom:  Đorđe Rakić, Nikola Mijailović, Goran Gogić, Stefan Đorđević, Nikola Antić… Uz sve to, sudbina još nekoliko igrača nije izvesna.

Malo je onih koje čeka druga šansa. Dobiće je Aleksandar Katai pošto je pozajmljen od Olimpijakosa, verovatno Nenad Gavrić i možda Đorđe Despotović, mada se vode razgovori sa dva napadača (Parker i Mrdaković).

Procena je da Miloš Bosančić poseduje potencijal, ali ako mu se ukaže nova prilika da ode u inostranstvo neće mu se stajati na putu. Makedonac Danijel Avramovski je osoba na koju se računa na Marakani, ali ukoliko prevaziđe probleme sa povredama.

Zarada se planira transferom Darka Lazića u Gent. „Šuška“ se i da Belgijancima i čeka ponuda koja treba da bude veća od 500.000 evra. Na poziciji pozadi ima zamena pogotovo posle angažovanja Lukovića, a u konkurenciji su ako ostane Pavićević još mladi Jovanović i Senegalac Mbođ.

Ukoliko bude stigla odgovarajuća ponuda, na prodaju su i talentovani mladi igrači poput: Rajkovića, Jovića, Ristića, Grujića i Jovanovića. Za sada nema konkretnih imena kada je reč o dolascima, ali se šuška da će stići barem još pet, šest novih igrača…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter