0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Zadovoljni smo igrom, svaki novi meč za nas je velika škola

Objavljeno: 13.12.14 u 00:14

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić na konferenciji za medije posle meča protiv Olimpijakosa nije propustio priliku da pohvali ambijent koji su napravili navijači oba kluba u dvorani Mira i prijateljstva.

– Najpre čestitke Olimpijakosu na pobedi i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja. Oni su tim sa velikim iskustvom i ambicijama u Evroligi. takođe moram da kažem i da smo igrali u fantastičnoj atmosferi i svi koji smo bili deo ove predstave smo imali priliku da uživamo.

Mladi stručnjak se potom osvrnuo i na dešavanja na terenu odnsno pokušao je objasni razloge poraza svog tima.

– Olimpijakos je pobedio pre svega zbog iskustva koje ima i većeg kvaliteta igrača. Odigrali smo dobru odbranu, pre svega u prvom poluvremenu, ali smo propustili da uhvatimo nekoliko važnih lopti. Takođe smo imali mnogo grešaka i pogrešnih odluka. U svakom slučaju moramo da budemo zadovoljni igrom koju smo pružili protiv velikog tima kakav je Olimpijakos. Mi imamo najmlađi tim u Evroligi i srećni smo i ponosni zbog dobrih igara i plasman u Top 16 fazu. Svaki novi meč je za nas veliko iskustvo pa će tako i naredna faza takmičenja biti dobra škola, završio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter