0
Lifestyle

LIFESTYLE: Poznati savetuju – Aleksandra Dabić

Objavljeno: 13.12.14 u 16:03

Mlada pop pevačica Aleksandra Dabić, koja je širu popularnost stekla učešćem u prvoj sezoni talent šoua „Prvi glas Srbije“, važi za jednu lepu damu i osobu koja dosta vodi računa o svom izgledu.

Dobro je poznato da posao muzičara donosi neprospavane noći, što dosta utiče na neredovnu ishranu, ali ova rođena Skopljanka kaže  kako voli da pazi šta unosi u organizam i da ceo život nešto trenira ili vežba.  Trenutno ide na kros fitnes, dok je kao mala trenirala karate i košarku, a kad je mogla sa društvom je igrala tenis i odbojku na pesku.  Umela je da dozvoli sebi da se opusti i jede šta poželi, ali je uvek gledala da ima neku fizičku aktivnost i ako bi se pojavio koji kilogram viška brzo bi ga se rešavala. Ističe kako su joj tokom mlađih dana vannastavne aktivnosti i raznovrsna domaća kuhinja njenih roditelja bile presudne za dobro zdravlje i fizički izgled  i kako su navike koje se setknu kod kuće  bitne za zdrav način života.

Aleksandra je za Hotsport Lifestyle dala pet saveta koji su po njoj potrebni za održavanje zdravog načina života i dobrog izgleda:

  1. Vežbati konstantno, ali tako da vam prija (ja sam tip da dok se ne preznojim kao da nisam bila u teretani), vežbanje je odlično i za izbacivanje negativne energije i ispunjavanje slobodnog vremena.
  2. Ishrana prilagođena vremenskim uslovima i što raznovrsnija, ne soliti previše, ne zaslađivati previše, piti dosta tečnosti i sve u granicama normale, ničeg se ne treba totalno odreći ako vas to usrećuje.
  3. Pozitivne misli i pogled na svet! Ako ste pod stresom i nervozni nikakvo vežbanje i hrana ne pomažu, a naročito ako vam je i genetika takva da vam se sve „lepi“, ali ćete bar malo ublažiti situaciju ako povedete računa. Poznavala sam jednu devojku koja je bila makrobioticar a bila je jako gojazna, to mi nikako nije bilo razumljivo, ali je bila jako nervozna ili što bi rekao naš narod „baksuz“.
  4. Mislim da je i višestruko dobro imati ljubav i nekog da vas voli i da ga volite i naravno da i kroz seks takođe punite baterije i opuštate se.
  5. Odmarati se! Bar jednom nedeljno, imati ritual da sebi ili svojoj porodici ugodite ili da ugađate međusobno jedni drugima. Odredite koji će to dan biti, jer je poznato da je slobodno vreme nekad dobro iskoristiti samo za odmor.

hotsport.rs/B.P.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter