0
Evropske lige

ĐURĐIĆ OPTIMISTA: Hoćemo da iznenadimo Bajern

Objavljeno: 13.12.14 u 10:42

Fudbaleri Augsburga jedno su od najprijatnijih iznenađenje ove sezone u Bundesligi. Ovaj tim trenutno se nalazi na fantastičnoj trećoj poziciji, a u subotu ih čeka derbi susret sa Bajernom koji se nalazi na čelu nemačke lige.
Srpski fudbaler u dresu Augsburga, Nikola Đurđić kaže da svi u klubu sa velikim nestrpljenjem iščekuju duel sa bavarskim timom.

– Biće veoma lepo igrati protiv Bajerna u ovom trenutku jer smo vezali četiri pobede i atmosfera u gradu je fenomenalna. S obzirom na to da je Minhen 50 kilometara odavde, u pitanju je veliki lokalni rivalitet i svesni smo koliko bi dobar rezultat u meču protiv Bajerna značio našim navijačima – rekao je Đurđić.

Srpski internacionalac, koji je u prethodnom kolu postigao prvi gol ove sezone u trijumfu u gostima nad Kelnom, uveren je da će njegov tim u meč koji igra na svom terenu ući prepun optimizma, uprkos snazi rivala.

– Iako znamo da je Bajern u ovom trenutku verovatno najbolja ekipa na planeti, nadamo se pobedi u subotu – podvukao je Đurđić.

Meč između Bajerna i Augsburga na repertoaru je u subotu od 15.30 na SGL Areni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter