0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Mega bolja od Metalca u srpskom duelu na Jadranu

Objavljeno: 13.12.14 u 22:54

Košarkaši Mega Leksa upisali su novi trijumf u Jadranskoj ligi pošto su u meču 12. kola u Sremskoj Mitrovici savladali valjevski Metalac sa 99:82 (26:18, 26:25, 27:21, 20:18).

Ekipu su u prvom delu postizale koševe u serijama, tim Dejana Milojevića je pravio prednost, a ekipa Vladimira Đokića je sustizala zaostatak. Međutim, kada je Mega došla do dvocifrenog viška to je bio znak da gostima nema povratka odnosno da će upisati novi poraz, treći uzastopni.

Kešelj je sa 23 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, Jokić i Zagorac su dodali po 20, dok je Miljenović uz 15 poena imao i 11 asistencija. U timu iz Valjeva Kutlešić je ubacio 16 poena, Majstorović 14, Malešević 13, a Jošilo 12 poena.

Mega je ovim trijumfom došla do polovičnog skora odnosno izjednačila se sa Partizanom i Solnokom, a Metalac ostaje na četiri trijumfa koliko uz meč manje ima i MZT.

Derbi kola je na programu u nedelju u Podgorici gde Budućnost dočekuje Cedevitu, dok će Crvena zvezda svoj meč 12. kola odigrati u ponedeljak od 21 sat protiv Igokee u beogradskom Pioniru.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter