0
Evroliga

VLADA SRBIJE: Vučić nije pretio istupanjem Zvezde iz Evrolige

Objavljeno: 12.12.14 u 11:04

Specijalizovani košarkaški portal Sportando preneo ie vest da je premijer Republike Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa predsednikom Evrolige Đordijem Bertomeuom pretio da će Crvena zvezda istupiti iz elitnog takmičenja.

Kako su preneli reporteri ovog portala na svojim Tviter nalozima, razlog zbog kojeg je navodno premijer Srbije Aleksandar Vučić pretio istupanjem jeste nezadovoljstvo izrečenom kaznom Zvezdi, posle ubistva navijača Marka Ivkovića, u Istanbulu.

Međutim, samo dan nakon ove vesti, iz Vlade Republike Srbije stiže – demanti.

– Predsednik Vlade Srbije niti je razgovarao sa gospodinom Bertomeuom, niti planira da o pitanjima u vezi sa sportom i sportskim takmičenjima razgovara sa bilo kim – navodi se u saopštenju Vladine kancelarije za saradnju sa medijima.

Podsetimo, Zvezda je kažnjena 50.000 evra i jednom utakmicom bez prisustva publike u Evroligi zbog incidenta u kojem je navijač Galatasaraja ubio Ivkovića. Turski tim kažnjen je sa 100.000 evra i tri meča bez publike.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter