0
Evropske lige

PRED DUEL SA BAJERN MINHENOM: Đurđić priželjkuje iznenađenje

Objavljeno: 12.12.14 u 13:54

Fudbaleri Augzburga daleko su najprijatnije iznenađenje ove sezone u Bundesligi. Tim za koji nastupa srpski fudbaler Nikola Đurđić zauzima treću poziciju na tabeli i u narednom kolu ih očekuje duel sa liderom i šampionom Bajernom. 

 

Jedino je upravo Bajern trenutno u boljoj formi od Augzburga, koji je u velikoj pobedničkoj seriji. Đurđić je rekao kako svi u klubu sa velikim nestrpljenjem iščekuju duel sa komšijama.

– Biće veoma lepo igrati protiv Bajerna u ovom trenutku jer smo vezali četiri pobede i atmosfera u gradu je fenomenalna. S obzirom da je Minhen 50 kilometara odavde, u pitanju je veliki lokalni rivalitet i svesni smo koliko bi dobar rezultat u meču protiv Bajerna značio našim navijačima – rekao je Đurđić.

Srpski fudbaler, koji je u prethodnom kolu postigao prvi gol ove sezone u trijumfu u gostima nad Kelnom, kaže da će njegov tim u meč koji igra na svom terenu, ući prepun optimizma, uprkos snazi rivala.

– Iako znamo da je Bajern u ovom trenutku verovatno najbolja ekipa na planeti, nadamo se pobedi u subotu – zaključio je Đurđić.

Meč između Bajerna i Augzburga na programu je u subotu, od 15:30 na SGL Areni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter