0
Evrokupovi

PJANIĆ: Krivo mi je zbog eliminacije, ali Serija A je prioritet

Objavljeno: 12.12.14 u 10:29

Fudbaleri Rome nisu uspeli da se plasiraju u 1/8 finala Lige šampiona, pošto su izgubili od ekipe Mančester Sitija sa 2:0 na svom Olimpiku.

Na taj način „Vučica“ je šansu za takmičenjem u LŠ ostavila „Građanima“ sa kojima su bili u direktnoj trci za nastavak evropske odiseje.

Vezni fudbaler rimskog kluba, Miralem Pjanić, istakao je da žali za plasmanom u narednu fazu, ali je ocenio i da je osvajanje Skudeta prioritet za klub:

– Šteta je što smo izgubili, ali moramo da zaboravimo šta se dogodilo i nastavimo dalje. Moramo da se koncentrišemo na Ligu Evrope. U svakom slučaju, naš glavni cilj je i dalje isti, a to je titula u Seriji A. Sada moramo da dobro odigramo do novogodišnje pauze – istakao je Pjanić.

Roma je trenutno druga na tabeli italijanskog šampionata sa tri boda manje u odnosu na vodeći Juventus, a u nedelju gostuje trećeplasiranoj Đenovi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter