5
Domaći fudbal

NOVI STARTNI CENTARFOR: Uprava Zvezde dovodi Lalatovićevu želju

Objavljeno: 12.12.14 u 08:55

Četa Nenada Lalatovića imala je velikih problema sa efikasnošću ove sezone. Upravo zbog toga uprava crveno-belih odlučila je da potraži napadače u zimskom prelaznom roku.

Kako prenosi Sportski žurnal, od narednog proleća napad crveno-belih predvodiće Miljan Mrdaković! Iskusni 32-godišnji centarfor je dobio ponudu sa Marakane, a kako stoje stvari – šanse da je odbije ravne su nuli.

Mrdaković je juče bio na pregovorima sa Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom, čuo je i od trenera Nenada Lalatovića plan da mu dodeli važnu ulogu.

Na dnevnom redu su, naravno, bili i finansijski detalji, a prema informacijama ovog sportskog glasila ni na tom planu nije bilo velikih prepreka i dogovor je brzo postignut.

Navodno, Mrdaković je bio želja Lalaltovića koji je predložio upravi angažman iskusnog fudbalera, a uprava mu je izašla u susret.

Mrdaković je do sada igrao u Singapuru za ekipu Tampins Roversa za koju je na 14 nastupa upisao 9 pogodaka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. vidi se da se zvezda podmlađuje ,luković ,mrdaković ,anđelković itd. stvara se starački dom ,videćete zvezdaši ništa od toga ,sa njima neće biti prva .bolje da su igrala zvezdina deca ,pa kroz godinu dana uz neko pojčanje ,krenuti na titulu .ova politika nevodi ničemu ,samo se agonija nastavlja ,živi bili pa videli . pozdrav svim delijama !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter