0
Domaći fudbal

FSS: Suspenzija za Marka Nikolića i Novi Pazar

Objavljeno: 12.12.14 u 09:15

Nakon incidenta u Novom Pazaru na susretu domaćeg kluba sa Partizanom, Disciplinska komisija FSS suspendovala je šefa struke crno-belih, Marka Nikolića, ali i klub Novi Pazar.

Ovu odluku Disciplinska komisija FSS donale ja na sednici u četvrtak, a ova odluka će biti na snazi do okončanja postupka protiv dve strane zbog incidenata na susretu 14. kola JSL.

Protiv šefa struke crno-belih pokrenut je postupak, po prijavi delegata Blagoja Miloševića i sudije Vlade Glođovića, zbog ulaska u svlačionicu i navodnog psovanja.

Nikolić je imao nedelju dana da odgovori na sve prijave delegata i sudija i to u obliku pisane forme putem koje je trebalo da obavesti članove Disciplinske komisije FSS o svemu što se dešavalo u svlačionici arbitara posle utakmice sa Novim Pazarom.

Do četvrtka u 15 časova nije stiglo izjašnjenje šefa struke crno-belih, pa je Disciplinska komisija odlučila da suspenduje Nikolića do izricanja konačne odluke.

Dobra strana za šefa struke Partizana je što do kraja februara neće biti zvaničnih mečeva, pa samim tim suspenzija neće mnogo remeti njegove poslovne aktivnosti.

Pored trenera crno-belih suspendovan je i Novi Pazar. Iz kluba nije stiglo pisano izjašnjenje po prijavi delegata za lošu organizaciju meča sa Partizanom. Za razliku od Partizana, Pazarcima nije istekao rok za žalbu, a u klubu navode da će to pravo iskoristiti.

Čitav postupak, prema navodima u FSS, biće rešen za najkasnije nedelju dana, piše Sportski žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter