2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOVOLJNA SUMA NOVCA? Španski mediji otkrili cenu za transfer Darka Lazovića

Objavljeno: 12.12.14 u 15:03

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Darko Lazović ove zime će napustiti redove crveno-belih, a prema pisanju španskih medija, nalazi se na pragu prelaska u Levante.

Lokalni mediji u Valensiji navode da je klub spreman da plati 800.000 evra za krilnog fudbalera, kojem na leto ističe ugovor na Marakani.

Sportski direktor Levantea Manuel Salvador Sera Manolo bio je nedavno u Beogradu i pratio igru Darka Lazovića u meču sa OFK Beogradu nakon čega je klub prihvatio pregovore sa Zvezdom za sumu od 800.000 evra.

Zvezda je primorana da proda jednog od najboljih igrača kako na leto ne bi otišao bez obeštećenja.

Ipak, ni u ovom slučaju, Zvezda neće zaraditi mnogo, pošto dug prema Lazoviću iznosi 600.000 evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. neke stvari mi nisu jasne,zasto u zvezdi nema coveka koji ce misliti kako da resi probleme glavom,a ne na ura k’o da smo na radnoj akciji,kome je vazna odbrana titule,ne znam,meni je vazno da se stvori tim,ekipa koja ce za dve-tri godine voditi glavnu rec u srbiji,regionu i biti respektovana u evropi,a ovako na nas svi dizu onu stvar a nemaju ni 10% trofeja koje ima zvezda a da o tradiciji i ne govorim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jako lose… Prodaju ga za 800 hiljada, a duguju mu 650 hiljada i treba dati Borcu 20% i jos koliko smo ga platili? Cist gubitak….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter