0
Evroliga

BOBI MARJANOVIĆ: Fantastičan meč, svi smo uživali

Objavljeno: 12.12.14 u 23:58

Boban Marjanović je i u porazu Crvene zvezde od Olimpijakosa u meču 9. kola Evrolige zabeležio „dabl-dabl“ učinak (17 poena, 13 skokova) odnosno došao je do 25 indeksnih poena koliko inače u proseku beleži na utakmicama ovog takmičenja.

Kada je tim iz Pireja pronašao rešenje u odbrani za prvog centra Zvezde lakše je branio napad gostiju i samim tim držao je priključak i na kraju napravio potpuni preokret.

– Čestitam ekipi Olimpijakosa na pobedi, ali želim da čestitam i navijačima oba tima na atmosferi koju su napravili. Mi smo bili orjentisanio na to da odigramo čvrsto u odbrani, posebno u prvom poluvremenu u kojem su obe ekipe postigle manje od 30 poena (28:27 za Zvezdu). Bio je ovo fantastičan meč u kojem smo svi uživali, rekao je posle utakmice Marjanović koji je na večerašnjem meču preskočio cifru od 1.000 poena u Evroligi (do večeras 999).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter