2
Domaći fudbal

ZVEZDA NE ZNA KO JE NAPISAO PISMO? Raskida se ugovor sa anonimnim igračem!

Objavljeno: 11.12.14 u 16:55

Pismo anonimnog fudbalera Crvene zvezde dolilo je ulje na vatru na maraakni i još više zapalilo naelektrisanu atmosferuu. Budući predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović potpisao saopštenje kluba u kojem se najavljuju sankcije za fudbalera koji je medijima posalo pismo u kojem se detaljno optužuje Zvezdan Terzić za mutne radnje u klubu. A autor je poznat, jer ga otkriva akrostih i sprema mu se kazna…

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

– Povodom izjava jednog igrača FK Crvena zvezda, iznetih u pismu datom medijima, Upravni odbor Kluba ovim daje saopštenje:

U cilju istinitog informisanja celokupne javnosti, želimo da kažemo da je u objavljenom pismu iznet čitav niz grubih neistina, koje uopšte ne odgovaraju činjeničnom stanju u Klubu i dešavanjima u proteklih šest meseci.

Osim toga prekršen je Disciplinski pravilnik FK „Crvena zvezda“ u članu 38. – Obaveze prema medijima – i to u tački 4), koja između ostalog glasi:

‘Igrač ne sme medijima da daje negativne izjave i time nanosi štetu klubu ili bilo kom članu kluba. U slučaju teške povrede tačke 4) ovog člana, klub ima pravo da raskine ugovor na štetu igrača’

FK Crvena zvezda, kao veliki i ozbiljan klub, ne može dozvoliti bilo kom igraču, da svojim nepromišljenim ponašanjem urušava ugled kluba i sistem unutar njega.

Klub će povodom ovog disciplinskog prekršaja izreći meru prema igraču, u skladu sa gore pomenutim Pravilnikom.“

U Beogradu, 11.12.2014. godine

v.d. predsednika Upravnog odbora

Svetozar Mijailović.

kao što vidite, u saopštenju se nigde ne spominje Nikola Mijailović

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Ne samo Terzić, nego i LAVINA da se pokrene, i da se više privatizuju klubovi, ako ima budala koje su spremni da kupe naše propale klubove….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter