17
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ĆE IPAK IMATI NAVIJAČE PROTIV LABORAL KUĆE: Evo na koju foru…

Objavljeno: 11.12.14 u 19:43

Košarkaši Crvene zvezde u poslednjem kolu prve faze takmičenja u Evroligi, u hali „Pionir“ naredne nedelje dočekuju Laboral Kuću. Zbog sramne kazne disciplinskog tela Evrolige, crveno-beli će igrati pred praznim tribinama… Bar se tako mislili i tako ‘treba’ da bude, ali će na njima ipak biti ‘navijača’.

 

Marketing tim Zvezde osmislio je akciju da svaki navijač narednih dana, sve do meča sa Baskijcima pošalje sliku sa svojim likom koja će biti odštampana i zalepljena na svaku stolicu ‘Pionira’, prenosi portal redstarbelgrade.info, koji aktivno učestvuje u realizaciji ove akcije.

– Sledeće nedelje će biti puštene u prodaju karte za utakmicu KK Cvrvena Zvezda – Kuća Laboral. Na nama je da, iako prazan, Pionir bude rasprodat. Navijača neće biti na tribinama, ali će njihovi gromki glasovi odzvanjati ispred ulaza u beogradski hram košarke. Lica svih nas koji ćemo pevati u slavu svog kluba će se nalaziti na stolicama u ‘Pioniru’ – navodi se u poruci na portalu redstarbelgrade.info.

– Zarad realizacije ove akcije, imajući u vidu vreme koje je potrebno za štampu i postavljanje fotografija, potrebno je da svi koji to žele i koji će doći da podrže svoj klub, pošalju svoje fotografije na mejl: zamarka@redstarbelgrade.rs i te fotografije će biti stavljene na raspolaganje marketingu kluba koji je osmislio i realizuje akciju.

Ova inicijativa kluba i navijača Zvezde, ima dva cilja. sa jedne strane ublažiće efekat prazne hale i pomoći košarkašima Dejana Radonjića da zabeleže pobedu. Sa druge strane, izraz je revolta prema skandaloznoj odluci Evrolige da kazni crveno-bele utakmicom pred praznim tribinama zbog incidenata koji su se dogodili u Istanbulu, kada je ubijen navijač Zvezde Marko Ivković.

Kako vam se čini ova akcija?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

17 Komentara

  1. ja bi uradio to tako sto bi lepio na svaku stolicu sliku marka kao revolt a ideja je dobra svaka cast…slikom markovom izrazili bi negodovanje i tako poslali jos jednu poruku da smo svi mi MARKO!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter