16
Evroliga

VUČIĆ ZAPRETIO EVROLIGI: Zvezda će istupiti iz takmičenja

Objavljeno: 11.12.14 u 23:18

Specijalizovani košarkaški portal Sportando na svom Tviter nalogu je objavio da je predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić u telefonskom razgovoru sa predsednikom Evrolige Đordijem Bertomeuom bio je prilično iričit povodom kazne koju je ova organizacija izrekla Crvenoj zvezdi u vezi sa incidentima u Istanbulu gde je 21. novembra ubijen navijač beogradskog kluba Marko Ivković.

Kako se dalje navodi Vučić je navodno Bertomeuu rekao da je kazna za Zvezdu potpuno neprimerena (jedan meč bez publike i 50.000 evra) i da će srpski klub istupiti iz takmičenja ukoliko kazna ne bude poništena.

sportando-vucic

Isti izvor na koji se poziva Sportando otkriva da su u Evroligi bili zaprepašćeni reakcijom srpskog zvaničnika i nije im se uopšte dopalo što se političar meša u njihov rad.

Naravno ovu vest bi trebalo uzeti sa velikom dozom rezerve s obzirom da još uvek nema potvrde da se taj telefonski razgovor uopšte desio.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

16 Komentara

  1. А сад се политика меша. Што издајник није назвао МОК кад су шиптаре примили у организацију ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaki cinican komentar o mesanju Vucica, samo govori o inteligenciji onoga ko je napisao taj komentar i glupo ga je komentarisati. Oduvek su politicari u svetu, imali svog udela u kreiranju pravila, primera je mogo i samo glup covek to ne zna. I neka se umesao, jer toliko nas svi sikaniraju, da smo izgubili ponos i ugled u svetu sporta i za tako nesto nisu krivi navijaci ni jednog kluba, vec politika koja se vodi protiv nas….

    0
    0
    Odgovori
  3. Svaki cinican komentar o mesanju Vucica, samo govori o inteligenciji onoga ko je napisao taj komentar i glupo ga je komentarisati. Oduvek su politicari u svetu, imali svog udela u kreiranju pravila, primera je mnigi i samo glup covek to ne zna. I neka se umesao, jer toliko nas svi sikaniraju, da smo izgubili ponos i ugled u svetu sporta i za tako nesto nisu krivi navijaci ni jednog kluba, vec politika koja se vodi protiv nas….

    0
    0
    Odgovori
  4. Mladi zivot je izgubljen i to je tragedija, ali juriti politicke poene na tome, sa ovom jeftinom demagogijom je strasno. Zivo me zanima da li bi bio ovako angazovan da je u pitanju bilo koji drugi srpski klub. Zvezda ce da istupi iz Evrolige!?!?!?!? Pa oni jedva cekaju da izbace nase klubove. Bartomeu nece moci da spava od stresa sto mu Vucic preti. Moze samo da izazove kontraefekat. Tumacice se ovo kao nekorektan pritisak politicara na sportske institucije. Sreca za Zvezdu je sto je ULEB neozbiljna organizacija. Da je nazvao Platinija u UEFA, nas savez bi trpeo ozbiljne posledice, pa mozda i suspenziju zbog uplitanja politike u sport.

    0
    0
    Odgovori
  5. Grobari,radi se o jednom zivotu naseg zemljaka,mislim da su sprdnje neumesne.I vi ste bili drzavni projekat 15 godina,niste jedini na kosarkaskoj sceni.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kao GROBAR moram da kazem sledece..I TREBA DA SE UMESA POLITICAR JER JE I UEFA PRIMILA SIPTARE (KOSOVO) DA MOGU DA IGRAJU NA OI ili Evropskom cini mi se (nisam siguran).Sta je to ako nije POLITIKA?? Akoooo bre Vucicu,teraj silu GOVNIMA..Kad mogu oni mozes i ti.Podrzavam !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Pa sta bi ovo kao nesto bilo cudno za njega da se i na ovakav nacin zalaze za zvezdu? Nista ne ocekivano posle onog cigancenja sa romskim dresom koji je dao na poklon premijeru francuske dok je premijer francuske kao pravi i normalni drzavnik dao dres ovom slepcu svoje zemlje sto je i logicno… Smrt fasizmu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter