FOTO: STARSPORT
in , ,

TELEKOM: Ne želimo smenu Vujoševića!

Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk u izjavi za Novosti istakao je da ta firma ne želi da se bavi kadrovskim pitanjima u Partizanu, te da je izjava Duška Vujoševića da neko želi da ga smeni potpuno neistinita.

– Moram da kažem da mi čak nismo hteli ni da reagujemo na takve izjave. Zaista se radi o potpunoj zameni teza. Nas u Telekomu apsolutno ne zanimaju bilo kakva kadrovska rešenja u klubovima, niti ko su treneri, niti ko su predsednici klubova. Moram da priznam da je svima u Telekomu ovo teško palo, pogotovo što je Partizan godinama nosio naše ime (Partizan MTS), a sa druge strane je KK Partizan klub kome je Telekom do sada dao najviše novca. Radi se o milionima evra i sigurno da deo uspeha KK Partizan u protekloj deceniji pripada bar malo i nama. A pritom mi ne tražimo bilo kakvu zahvalnost, iako smo je možda i zaslužili, ali složićete se da najmanje što bi bilo moralno jeste da se ne govori protiv nas. Bar kada je KK Partizan u pitanju. I da bude potpuno jasno, KK Partizan ima svog generalnog sponzora čije ime nosi, a trenutni generalni sponzor KK Zvezda je Telekom. I u jednoj i u drugoj kompaniji država ima svoj udeo i sigurno da se oko toga vodilo računa što potvrđuje i činjenica da su sponzorski ugovori na podjednakim nivoima – istakao je Predrag Ćulibrk.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. I sta sa ovim saopstenjem, mislite da vam sad verujemo. Ne dirajte nas u Partizan i cika Dula. Sve prolazi samo ljubav prema kubu jaca iz dana u dan.

  2. Kada se udruži masa Grobara i promeni operatera, Telekom će morati direktora… Naći nekog ko je sposoban da nadomesti gubitke, koji će svakako nastati…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZVEZDINO POJAČANJE: Parkerov gol za pobedu Antigve i Barbude protiv Sent Lusije (VIDEO)

KOPA SUDAMERIKANA: River je šampion (VIDEO)