2
Domaći fudbal

SVE SPREMNO U ZVEZDI: Latinoamerikanac stigao na Marakanu, čeka se potpis!

Objavljeno: 11.12.14 u 10:04

Baš kao što je bilo i najavljeno, reprezentativac Antigve i Barbude, Džošua Parker, stigao je u Beograd gde će, u narednih nekoliko sati, završiti sve formalnosti i potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom.

Naime, kako prenosi Sport, danas je na Marakanu stigao Parker kako bi obavio završnu rundu pregovora i prošao lekarske preglede, te konačno stavio potpis na ugovor sa crveno-belim timom i postao prvo pojačanje ovog kluba u zimskom prelaznom roku.

Ovaj 24-godišnji momak dolazi iz Slovenije u kojoj je nastupao za ekipu Domažle i za nju na 47 meča postigao ukupno 22 gola. Kako se očekuje, Parker će staviti potpis na ugovor koji će mu garantovati ostanak u Beogradu do 2017. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Pogledajte atlas ili nesto pre nego sto lupite glupost. Antigva i Barbuda je bila engleska kolonija i nema nikakve veze sa Latinskom Amerikom osim sto pripada Srednjoj Americi kao kontinentu, zvanicni jezik im je engleski, a i po njegovom imenu se moze zakljuciti da nije Latinoamerikanac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter