FOTO: FKCZ
in ,

PREDSEDNIK BEZ LEGITIMITETA: Mijailović prvi čovek Zvezde sa manje od pet odsto podrške članova kluba

Izborna komisija je iznela podatke vezane za treće po redu izbore za predsednika kluba prema kojima je novi predsednik Crvene zvezde jedini kandidat za tu funkciju Svetozar Mijailović.

U četvrtak, 11. decembra 2014. godine, održana je sednica Izborne komisije u prostorijama FK Crvena zvezda, i to u sastavu: Matija Radojičić – predsednik komisije, Ivan Šebek – zamenik predsednika komisije, Zoran Ivković – član, Stanislav Nikolić – član, Dragana Vitorović – član. Komisija je utvrdila da nije bilo bitnijih povreda odredaba Pravilnika o izborima FK Crvena zvezda.

Komisija je utvrdila da je ukupan broj birača bio 3.843. Na izborima je glasalo 243 člana (6,32%), i to 191 član na biračkom mestu, i 52 člana elektronskim putem. Od 243 glasova, 47 je nevažećih, dok je 196 važećih glasova, odnosno listića.

Jedini kandidat na predsedničkim izborima, Svetozar Mijailović, osvojio je 196 glasova, odnosno 80,66% od broja članova koji su glasali (a manje od 5% od ukupnog broja birača, prim. aut), pa je na taj način potvrđeno da je izabran za novog predsednika FK Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PROLEĆE POČINJE KASNIJE ZA NIKOLIĆA I NOVI PAZAR: Suspenzije zbog incidenata na meču 14. kola

GROBARI SE OPREDELILI: Evo koga Partizanovci ne žele za predsednika (FOTO)