1
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

PREDSEDNIK BEZ LEGITIMITETA: Mijailović prvi čovek Zvezde sa manje od pet odsto podrške članova kluba

Objavljeno: 11.12.14 u 21:39

Izborna komisija je iznela podatke vezane za treće po redu izbore za predsednika kluba prema kojima je novi predsednik Crvene zvezde jedini kandidat za tu funkciju Svetozar Mijailović.

U četvrtak, 11. decembra 2014. godine, održana je sednica Izborne komisije u prostorijama FK Crvena zvezda, i to u sastavu: Matija Radojičić – predsednik komisije, Ivan Šebek – zamenik predsednika komisije, Zoran Ivković – član, Stanislav Nikolić – član, Dragana Vitorović – član. Komisija je utvrdila da nije bilo bitnijih povreda odredaba Pravilnika o izborima FK Crvena zvezda.

Komisija je utvrdila da je ukupan broj birača bio 3.843. Na izborima je glasalo 243 člana (6,32%), i to 191 član na biračkom mestu, i 52 člana elektronskim putem. Od 243 glasova, 47 je nevažećih, dok je 196 važećih glasova, odnosno listića.

Jedini kandidat na predsedničkim izborima, Svetozar Mijailović, osvojio je 196 glasova, odnosno 80,66% od broja članova koji su glasali (a manje od 5% od ukupnog broja birača, prim. aut), pa je na taj način potvrđeno da je izabran za novog predsednika FK Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter