0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI KANDIDAT ZA PRVOG ČOVEKA PARTIZANA: Ovo nisu izbori za predsednika, već stečajnog upravnika!

Objavljeno: 11.12.14 u 14:01

Grupa okupljena oko Alberta Nađa održala je danas konferenciju za novinare povodom predstojećih izbora za predsednika Partizana i obelodanila da će njen kandidat za prvog čoveka biti Sreten Nikolić, a ne sam proslavljeni fudbaler.

– U situaciji kada da umesto da slavimo jesenju titulu imamo naš dragi klub na kolenima, pre svega usled veoma teške finansijske situacije, smatram da imam ličnu obavezu i odgovornsto da ponudimo novu, pravednu i pre svega profesionalu opciju – rekao je Albert Nađ.

Na reči legende crno-belih nadovezao se kandidat za predsednika Sreten Nikolić, koji je istakao da Partizan trenutno duguje 13,7 miliona evra.

– Bio bih srećan kada bi dug zaista bio toliki. U ovom trenutku biramo ne predsednika nego stečajnog upravnika. Nije moguće problem rešiti preko noći, jer bi to onda bila privatizacija – istakao je Nikolić.

Za razliku od izbora na Marakani, gde je ladovina, u Humskoj se sprema pravi „rat“ za 23. decembar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter