0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ ZADOVOLJAN: Nismo imali sreće, zaslužili smo da pobedimo

Objavljeno: 11.12.14 u 22:36

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić bio je zadovoljan izdanjem crno-belih na utakmici protiv Asterasa uprkos tome što nije izborena prva pobeda u Ligi Evrope.

– Bila je ovo dobra utakmica, a mi nismo imali sreće. Igrači zaslužuju priznanje za pristup meču, mislim da smo kontrolisali igru protiv organozovanog rivala. Nažalost, promašili smo veliki broj prilika za evropsku utakmicu i nismo uspeli da golovima zadovoljimo i nas i naše navijače. Mislim da smo, prema svemu prikazanom, zaslužili pobedu, rekao je Nikolić posle meča, a prenosi agencija Tanjug.

On je istakao da je Partizan takođe zaslužio da u proteklim evropskim utakmicama osvoji više od dva boda, sa koliko je završio takmičenje.

– Večeras protiv Asterasa nedostajala nam koncentracija, ali mislim da je u smislu organizacije igre i stvaranja šansi ovo bila možda i naša najbolja utakmica u Evropi ove sezone, zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter