0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Partizan sa Asterasom za svetliji ‘evro-obraz’

Objavljeno: 11.12.14 u 09:25

Fudbaleri Partizana danas će zvanično otići na zimsku pauzu nakon poslednjeg zvižduka utakmice šestog kola Lige Evrope sa Asterasom, koja se igra od 19:00 sati u Humskoj.

Bez obzira na epilog utakmice sa grčkim timom, kako kažu u crno-belom timu, navijači Parnog valjka imaju sve elemente da budu zadovoljni pošto je prvi deo sezone ocenjen kao izuzetno uspešan.

– Duelom sa grčkim klubom zatvaramo vrlo uspešnu jesen za nas. Iako utakmica nema takmičarskog značaja bitna nam je, stalo nam je da se pokažemo u lepom svetlu kao i na prethodnih 29 mečeva u prvom delu sezone. Neki igrači, ako ne od zime, onda od leta neće biti sa nama, ali bez obzira na to želimo da povećamo klupski koeficijent u Evropi i olakšamo prolaz u grupnu fazu kroz letnje kvalifikacije – rekao je Marko Nikolić, trener Partizana.

Ipak, ne treba sumnjati da bi svi u Humskoj bili zadovoljniji kada bi prvi deo sezone okončali trijumfom. Posao im, ipak, neće biti nimalo lak.

Grčki predstavnik je fudbalski tim koji je sastavljen od mnogo internacionalnih igrača. Uprkos tome, u taboru Partizana provejava optimizam i svi veruju u trijumf:

– Asteras je izuzetno organizovan u odbrani, ne menja način igre bez obzira da li mu je protivnik Totenhem, Panatinaikos ili Partizan. Devetorica igrača grčkog tima ima i defanzivne zadatke, imaju dva visoka centralna beka, a osmorica Argentinaca daju ekipi borbeni mentalitet. Umeju da budu opasni ispred protivničkog šesnaesterca- kazao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter