0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Nula za kraj, Ninković i Škuletić se ispromašivali (FOTO)

Objavljeno: 11.12.14 u 20:52

Fudbaleri Partizana će i ovogodišnje učešće u Ligi Evrope završiti bez pobede pošto ni u šestom meču grupne faze nisu uspeli da savladaju rivala odnosno odigrali su nerešeno bez golova 0:0 protiv grčokog Asterasa iz Tripolija pred svega nekoliko hiljada gledalaca na staionu u Humskoj.

Nema sumnje da su crno-beli bili daleko bolji i konkretniji rival i da su imali daleko bolje prilike za gol, ali lopta jednostavno nije htela preko gol-linije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ninković je u prva tri minuta imao dve vrlo dobre prilike, ali se poprilično obrukaos pogotovo u drugoj situaciji kada je sve odlično uradio osim završnog udarca. Narednu dobru priliku imao je maldi Živković, ali je on na putu ka golu povučen od strane jednog defanziovca grčkog tima (dilema je da li u kaznenom prostoru ili izvan), ali je pištaljka poljskog sudije ostala nema.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Verovatno najbolja prilika na meču viđena je u 48. minutu kada je Ninković uspeo da preskoči sve prepreke, ali je lopta na kraju ipak pogodila stativu. U završnici drugog dela probudio se i do tada neprimetni Petar Škuletić, ali nije imao sreće u završnici u čak tri navrata kada je morao i mnogo bolje da reaguje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nije da Grci nisu imali svojih prilika, ali su one bile retke i uglavnom su dolazile posle kontranapada i grešaka crno-belih na sredini terena. Najbolju definitivno u 90. minutu kada je Lukač sprečio rezervistu Macu da svom timu donese sva tri boda i nešto bolju novčanu nagradu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan tako takmičenje u Ligi Evrope završava sa samo dva osvojena boda i to nakon remija na svom terenu sa Totenhemom i Asterasom i samo jednim postignutim pogotkom, onim na gostovanju Bešiktašu u Istanbulu.

Partizan – Asteras 0:0

Stadion: Partizana
Sudija: Pavel Žil (Poljska)
Žuti kartoni: Ilič, Drinčić, Volkov, Luka – Tie Bi, Bakasetas, Cokanis

PARTIZAN (4-2-3-1): Lukač – Petrović, B. Ilič, Stanković, Volkov – Marković, Drinčić – Grbić (S. Ilić 74), Ninković (Luka 81), A. Živković – Škuletić (Kojić 89)

ASTERAS (4-1-4-1): Teodoropulos – Luj, Sankare, Zisopulos, Panteliadis – Munafo – Bakasetas (Badibanga 72), Tie Bi (Maca 75), Cokanis, Janiotas (Fernandez 63) – Barales

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter