0
Lifestyle

LIFESTYLE: Ovako trenira današanji superheroj (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 11.12.14 u 21:13

Baš kao poput svakih junaka i heroja koji se bore protiv sila zla u mnogim pričama i stripovima, a koji pored jakog duha, snage i volje dobro izgledaju, tako i kanadski glumac Stiven  Amel (Stephen Amell) odlično donosi ulogu jednog superheroja.

Naime, tridesettrogodišnji glumac tumači lik Olivera Kvina (Oliver Queen) u popularnoj seriji američke CW televizije „Strela“ (Arrow), gde se trenutno emituje treća sezona. Oliver je osvetnik i gradski heroj koji pokušava da pomogne svom gradu tako što će sa svojim lukom i strelom sprečiti zločince da kvare grad. Pored toga, on još mora da se pozabavi i sa prvitanim problemima koji se iz dana u dan gomilaju.

U nebrojano scena u seriji gledaoci su u prilici da vide Stivena u akciji kako precizno rukuje lukom i strelom, kako izvodi vrlo naporne vežbe na koje bi mu mnogi pozavideli. Da nije samo tako za potrebe serije, dokaz je  i slika koju je glumac nedavno postavio na svojoj oficijelnoj Facebook stranici, gde se vidi kako izgleda posle napornog subotnjeg treninga.

FOTO: Facebook

 

U video ispod pogledajte kako izgledaju scene treninga za potrebe serije.

A ovako izgledaju pripreme za snimanje.

hotsport.rs/B.P.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter