0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZA KRAJ JESENI: Zvezda brojala do sedam, Brazilac na probi! (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.14 u 14:50

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Modriče rezultatom 7:1 (5:1) u prijateljskoj i poslednjoj utakmici ove godine.

Strelci za crveno-bele bili su Planić, Gogić (2), Despotović, Gavrić, Jokić, i debitant, 18-godišnji Lazar Đurović,  dok je jedini pogodak za domaće postigao Dragan Radić.

Treba napomenuti da je u dresu Zvezde danas zaigrao i Brazilac Luis Enrike, koji je na probi, dok je svih 90 minuta na terenu proveo Senegalac Mbođ.

Već u četvrtom minutu Mihajlo Ristić odlično je centrirao sa desne strane, viši u skoku od domaćeg golmana Dragana Stjepanovića bio je Bogdan Planić i doveo Beograđane u vođstvo.

Posle samo tri minuta kapiten Zvezde na ovom meču Goran Gogić nakon ubacivanja sa strane glavom je pogodio za 2:0, dok je u 21. Đorđe Despotović povisio na 3:0.

Na oduševljenje domaćih navijača, nakon pola sata igra napadač Modriča Maxime Dragan Radić lob udarcem je matirao golmana Zvezde Trkulju.

Do poluvremena crveno-beli su postigli još dva pogotka preko Gavrića i Gogića.

U drugom poluvremenu, Lalatović je promešao karte, debitovao je 18-godišnji Lazar Đurović koji je postigao pogodak u 85. minutu za konačnih 7:1, dok je pre njega mrežu zatresao Jokić.

MODRIČA MAXIMA – CRVENA ZVEZDA 1:7 (1:5)

MODRIČA MAXIMA: Stjepanović, Bojić, Buljić, Koprivica, R. Prljeta, Demonjić, Radić, Milaković, N. Prljeta, Lukić, Đokić. Trener: Nikola Nikić.

CRVENA ZVEZDA: Trkulja, Planić, Antić, Mbođ, Ristić, Gogić, Katai, Jovanović, Grujić, Gavrić, Despotović. Trener: Nenad Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter