0
Evrokupovi

RODŽERS OGORČEN: Isključenje Markovića je sramno

Objavljeno: 10.12.14 u 09:23

Menadžer Liverpula, Brendan Rodžers, bio je revoltiran činjenicom da je srpski reprezentativac Lazar Marković dobio crveni karton na meču Lige šampiona sa Bazelom.

Kao što je poznato, Markec je, tek nakon što je ušao na teren, zaradio isključenje zbog „udaranja protivničkog igrača“ – po mišljenju sudije.

Za razliku od arbitra, Brednan Rodžers nije video elemente za isključenje:

– Rekao bih da je to užasna odluka sudija. Arbitri su generalno bili užasni na tom meču. Marković je ušao i bio je odličan, on jeste zamahnuo rukom, ali nije zaslužio isključenje. Sudija je video momka kako se previja na zemlji i drži za lice – smatra Rodžers.

Nakon eliminacije Crvenih iz LŠ Rodžers je rekao da će se tim sa Enfilda okrenuti domaćem prvenstvu:

– Moramo se boriti da se vratimo u takmičenje sledeće sezone. Nismo daleko od najbolja četiri tima u Engleskoj. Ako uspemo u tome, bićemo bolji u LŠ sledeće sezone. Nismo imali sreće sa povredama ključnih igrača, koji su važni za način na koji mi igramo – kazao je Rodžers.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter