0
Evrokupovi

LŠ (E GRUPA): Nasri ‘bombom’ odveo Siti u osminu finala (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.14 u 22:51

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u osminu finala Lige šampiona, pošto su u Rimu savladali Romu sa 2:0 (0:0), a Bajern u Minhenu CSKA 3:0 (1:0).

Šok u Rimu. „Vučica“ nije uspela da iskoristi domaći teren i povoljan rezultat iz Mančestera i izbaci Siti iz Evrope. „Građani“ su porazli Romu sa 2:0 i plasirali su se među 16 najboljih klubova na „starom kontinentu“.

Dželati „vučice“ bili su Nasri i Zabaleta. Roma je bila daleko bolji rival, stvorila je nekoliko stopostotnih šansi u prvom poluvremenu, ali je Hart odlično branio. Kazna je stigla u 60. minutu kada je Nasri primio loptu na ivici šesnaesterca, a onda poslao „bombu“ i lopta je od stative završila u golu,

Roma je u 65. minutu mogla do izjednačenja koje bi je vodilo u osminu finala Lige šampiona, ali je posle serije driblinga Ljajić promašio gol. U 72. minutu domaćin je propustio najveću šansu kada je Holebas pogodio stativu. Nova kazna je usledila u 86. minutu kada je Zabaleta pogodio za 2:0.

CSKA iz Moskve se takođe nadao prolasku, pošto je „armejcima“ odgovaralo da Siti pobedi Romu. Ipak, tu nadu brzo im je ugasio Bajern koji ih je na Alijanc areni „počastio“ sa tri gola – 3:0. Strelci su bili Miler u 18. minutu iz penala, Rode u 84. i Gece u 90. minutu. Roma će takmičenje nastaviti u Ligi Evrope.

Rezultati:

Bajern M – CSKA Moskva 3:0 (1:0)
(Miler 18. penal, Rode 84, Gece 90)

Roma – Mančester siti 0:2 (0:0)
(Nasri 60, Zabaleta 86)

Redosled: Bajern 15, Mančester siti 8, Roma 5, CSKA Moskva 5.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter