0
Ostali sportovi

FOTO; SEM

GOLF: Ilić u kvalifikacijama za Alps Tur

Objavljeno: 10.12.14 u 20:46

Najbolji golfer u Srbiji i član našeg nacionalnog tima Čedomir Ilić nastupiće sledeće nedelje na kvalifikacionom turniru za Alps Tur.

Takmičenje će se održati u Španiji u Marbelji na terenu La Kala 15, 16. i 17. decembra.

-Prethodna dva meseca sam mnogo radio individualno sa trenerom i skroz sam promenio zamah. Osećam se bolje i imam više samopouzdanje nego kada se završila takmičarska sezona. I mentalno i fizički sam u dobroj formi i samo mi je bitno da do početka turnira u Marbelji učvrstim svoj novi sving na terenu – rekao je Ilić pred odlazak u Španiju.

Na rang listi Svetske amaterske golf federacije Ilić zauzima 1379. mesto sa 602.21 poena. On je boje Srbije branio zajedno sa Ilijom Đurđevićem i Rankom Helcom na nedavnom Svetskom šampionatu u Japanu, gde je četvorodnevno takmičenje završio sa odličnih +9.

U kvalifikacijama u Marbelji učestvuje 245 golfera iz 19 različitih država, a plasman u Alps Tur i pozivnicu za učešće u sezoni 2015. godine dobiće 65 najbolje plasiranih.

Alps Tur serija osnovana je 2001. godine u Austriji, Francuskoj, Italiji i Švajcarskoj kako bi se pružila šansu mladim golferima da se takmiče i stiču iskustvo za evropski ili PGA tur. U toku protekle sezone odigrano je 18 turnira, a titulu je osvojio Italijan Nino Bertasio.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter