0
Evrokup

Foto: STARSPORT

EVROKUP: Partizanu tek druga pobeda, kapiten i Pavlović prave vođe (FOTO)

Objavljeno: 10.12.14 u 19:50

Košarkaši Partizana pobedili su Krasnij Oktjabr sa 84:70 (23:16, 18:26, 25:14, 18:14 ) u devetom kolu Evrokupa, u grupi E.

Crno-beli su šanse za prolazak dalje izgubili u prošlom kolu, imaju skor od dve pobede i sedam poraza. Najefikasniji na meču bio je kapiten Dragan Milosavljević sa 17 poena, 14 je dao Saša Pavlović, Milan Milutinov je zamalo bio dabl-dabl, Milan Mačvan je dodao 10.

Prvo poluvreme obeležila je rezultatska klackalica. Prvo je Partizan bio u seriji, uzvratili su Rusi, ali je Partizan do odlaska na odmor umalo preokrenuo. Primakli su se crno-beli na poen zaostatka 41:42. Beograđane su u tom periodu predvodili Pavlović, Mačvan i Milutinov.

Treća deonica je apsolutno pripala Partizanu – 25:14. Otvorili su je izabranici serijom 10:0 i trojkama Dragana Milosavljevića. Pogodio je čak četiri i to su jedini poeni Partizana za tri poena, u prvom polvremenu su Beograđani bili neprecizni.

Deset poena viška imali su crno-beli pred poslednju deonicu. Prednost je narasla i na 20 poena, a igra Krasnog Oktjabra se potpuno raspala u drugom poluvremenu. Crno-beli su popuno dominirali u skoku i reketu…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter