2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ NE BIRA REČI POSLE KAZNE: Belošević je idiot, ono je njemu fizički napad!?

Objavljeno: 09.12.14 u 13:59

Duško Vujošević kažnjen je sa tri utakmice suspenzije zbog nesportskog ponašanja na utakmici sa Mega Leksom, a imao je zanimljiv komentar o kazni koju je dobio.

Naime, Vujošević je sudiju Iliju Beloševića nazvao idiotom pošto ga je arbitar izbacio sa parketa dosudivši mu isključujuću tehničku grešku.

– Jesam zaslužio tehničku grešku koju mi je dosudio Vojinović, zbog psovki i mog ponašanja, ali isključujuću koju mi je dodelio Belošević ne da nisam zaslužio, već je to običan idiotluk! Belošević je ničim izazvan nastupio iz drugog plana i dosudio isključujuću – idiot – rekao je Vujošević, a prenose agencije.

Vujošević je još jednom objasnio kako je on video tu situaciju, ali i podsetio da se njih dvojica jako dobro poznaju.

– Kazna je u najmanju ruku skandalozna. Pre svega bih još jednom naglasio da sam na samom meču zasluženo dobio tehničku zbog neprimerene reakcije, iako se na snimku vidi da nije bio faul Milutinova nad Kešeljom. Belošević je naveo fizički napad u svom izveštaju, a ja zaista ne znam gde je on video elemente fizičkog napada. No, nas dvojica se jako dobro znamo, sudio nam je onaj meč finalne serije koji se igrao tri na pet. Dobro je poznat kao apostol istine. Stvarno je idiot što je moje ponašanje protumačio kao i pokušaj fizičkog napada – objasnio je trofejni stručnjak.

Kao i uvek trener Partizana sumnja u teorije zavere protiv svog kluba, a imao je poruku i za čelnike ABA lige, nešto slično kao što je ranije izjavio Dragan Todorić.

– Ni ne želim da pričam o delegiranju dva Crnogorca i to zajedno sa Beloševićem, a zna se da je Budućnost naš najozbiljniji konkurent za drugo mesto. Već je počelo sa prljavim igrama, a ja više neću biti neko ko propagira ovu ligu – zaključio je Duško Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Kako prenose ugledni američki novinar Šir Tomas, Partizan je na putu da angažuje plejmejkera. Reć je o Eliotu Williamsu, igraču koji ima zapaženu statistiku od 21 poena i 7 asistencija po meču u razvojnoj ligi. Igrač je izgubio strpljenje da čeka novi NBA angažman i kako ima 25 godina i na prekretnici je karijere, odlučio se da prihvati ponudu Partizan NIS jer su mu njegovi agenti koji su već sarađivali sa KK Partizan NiS preporučili taj klub kao odskočnu dasku za bogate evropske klubove. Nema sumnje da će Partizan dobiti značajno pojačanje u pohodu na sve trofeje ove sezone i povratak u Evroligu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter