0
Evropske lige

RODŽERSU SE SPREMA SMENA: Liverpul bi Portugalca za menadžera

Objavljeno: 09.12.14 u 21:24

Večerašnji meč poslednje runde grupne faze Lige šampiona protiv Bazela gotovo je biti ili ne biti za menadžera Liverpula Brendana Rodžersa kojem uprava kluba navodno već traži naslednika ukoliko ekipa ne izbori plasman u osminu finala.

Kako piše današnji Tajms prvi pik „crvenih“ je nekadašnji trener Totenhema, a sada šef stručnog štaba Zenita Andre Viljaš-Boaš koji se nije proslavio vodeći klub iz Londona u Premijer ligi.

Podsećamo da se ranje govorkalo da je Liverpul zainteresovan za Jirgena Klopa, ali i za svog nekadašnjeg menadžera Rafaela Beniteza koji je sada već davne 2005. godine na Enfild doneo titulu prvaka Evrope.

Slavni klub je nakon prethodne sezone u kojoj se borio za šampionski tron ove godine upao u neverovatnu krizu i posle 15 odigranih prvenstvenih kola se nalazi tek na devetom mestu, dok je u Ligi šampiona u pet mečeva skupio svega četiri boda iako je za rivale pored Reala imao Bazel i Ludogorec.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter