0
Domaći fudbal

PARTIZANOVI RADNICI PORUČUJU: Štrajk nema veze sa predstojećim izborima, već sa egzistencijom!

Objavljeno: 09.12.14 u 16:11

Štrajk u Sportskom centru „Zemunelo“ traje već ćetiri dana i nema ni naznaka da bi uskoro mogao da bude prekinut. Čelnici Partizana pokušali da uplatom minimalca da nekako ublaže nezadovoljstvo radnika, ali uzalud.

Sindikalna organizacija pod nazivom „FK Partizan“, izdala je kratko saopštenje za javnost objašnjavajuću da njihovo posezanje za radikalnim merama, na koje su prinuđeni, nema dodirnih tačaka sa Izbornom skupštinom kluba, zakazanom na istom mestu za 16. decembar.

„Ovim putem se obraćamo srpskoj javnosti u vezi pojedinih izjava čelnika Partizana, vezanih za štrajk zaposlednih u SC ’Zemunelo’. Radnici zaposleni u SC ’Zemunelo’, koji su u štrajku od 5. decembra, pored svih napora nisu uspeli sa upravom da nađu zajednički jezik (sve se svodilo na obećanja), te izlaze sa jedinim i tačnim informacijama. Štrajk je organizovan isključivo zbog neisplaćenih zarada (egzistcencijalno smo ugroženi) od jula 2014. i ponižavajućeg odnosa poslodavaca prema zaposlenima na SC ’Partizan – Teleoptik’. I ne postoji nikakva povezanost štrajka sa predstojećim izborima za predsednika. Sve izjave suprotne našem saopštenju su netačne“, stoji u saopštenju ispod koga stoje potpisi 47 od 53 zaposlena radnika na Sportskom centru „Zemunelo“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter