0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRBIĆ OTKRIO: Evo šta je Saša Ilić hteo da zalepi na oglasnu tablu (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.14 u 17:10

Kapitenu i legendi Partizana Saši Iliću svi skidaju kapu zbog postignutih dostignuća u crno-belom dresu. Hvale ga svi, a poslednja u nizu pohvala stigla je od Petra Grbića.

– Zvanično ima 36 godina, ali može da ih ima i 50, on je Saša Ilić i njega se protivnici plaše! Da nema njega i Lazovića bilo bi nam gore i teže, međutim,  kad vidim kako se Sale bori i da Danko uklizava protiv Borca kao da mu je 19, godina, a usput ima po desetak golova i asistencija, onda i mi ostali moramo da se trudimo maksimalno – priča Grbić i dodaje:

– Pazite, Saša Ilić je na prvom meču protiv Totenhema pretrčao 13 kilometara, a kad je saznao za taj podatak rekao je: „Ovo ću okačiti na oglasnu tablu da svi vide“. Taj parametar najbolje pobija mišljenje nekih ’stručnjaka’ koji tvrde da je naš kapiten istrošen i da više ne može. A on i trči i igra kvalitetno, a zajedno sa Dankom nam dosta znači – iskren je Grbić.

Evo šta je još sve Grbić rekao o ovoj polusezoni, ambicijama, nedaćama:

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter