0
Evrokup

Foto: STARSPORT

DV: Moramo da odigramo u skladu sa renomeom kluba

Objavljeno: 09.12.14 u 16:47

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa mora da odigra odgovorno sa Krasnim Oktjabrom u devetom kolu Evrokupa. Utakmica se igra u sredu od 18 časova u hali Pionir, a srpski šampion nema šansi za drugi krug.

– Dolazi nam Krasni Oktjabr, koji bi se pobedom približio cilju, ali želimo da odigramo u skladu sa renomeom kluba. Nećemo igrati kao da je pitanje života ili smrti, ali moramo da odigramo časno i maksimalno do kraja – rekao je Vujošević.

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je da ruski tim sasvim druga ekipa u odnosu na početak sezone, što je posledica dolaska nemačkog trenera Dirka Bauermana.

– Igraju dobro u VTB ligi, pobedom nad Ritasom došli su da se bore za narednu fazu. Oni su tim koji igra na veliki broj poseda i sa dosta igre u tranziciji –  rekao je Gašić.

Težak meč očekuje i krilni košarkaš „crno-belih“ Nemanja Bezbradica.

– Krasni Oktjabr ima dosta Amerikanaca, igraju dobro. U Rusiji smo odigrali meč na jednu loptu i to će nam biti dodatni motiv, bez obzira što smo ostali bez šansi za prolaz dalje- rekao je Bezbradica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter