16
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

DRAGAN TODORIĆ: Nećemo da nam sude sudije koje delegira Zvezda!

Objavljeno: 09.12.14 u 09:20

Košarkaši Partizana zabeležili su trijumf protiv Mega Leksa u 13. kolu ABA lige, ali iz tabora crno-belih nisu zadovoljni suđenjem i „grme“ na arbitre i čelnike regionalnog takmičenja.

Tako je sportski direktor „parnog valjka“ Dragan Todorić  istakao za Informer da crno-beli ne žele da im sude domaće, već strane sudije.

– Moraćemo da razgovaramo sa upravom ABA lige. Mislim da na delegiranje sudija utiču neki klubovi sa vrha tabele kojima ne ide u prilog da Partizan beleži dobre rezultate. Nemam dokaz za ovo, ovo je samo moja sumnja. Nama mogu da sude i strane sudije, nema potrebe za domaćim koje bi mogle da se stave u funkciju nekih klubova. Sada rade razne kuhinje kako bi se neki klubovi obezbedili – istakao je Todorić, a nama ne preostaje ništa drugo nego da nagađamo o kom je klubu reč, a prvo što nam pada na pamet je Crvena zvezda.

Da li se slažete sa našom konstatacijom?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

16 Komentara

  1. Tako je to kad nekog terorisete deceniju ipo i nedate da osvoje titulu jer ste najbolji..to je cena slave…i Dule bi mogo da ne samara vise nikog od igraca..

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodine Todoriću to nije crvena zvezda jer taj klub je ugašen, to je telekom fmp , panteri , diva i šta ti ja znam tako da nas ne dezinformišete !

    0
    0
    Odgovori
  3. Covic, mafijaska pudlica koja je umjesana u ubistvo premijera Djindjica, kriva je za sve, pokusava na sve nacine da dodje do cilja, a to nije dobro za sport, zato se ovo sve i desava…

    0
    0
    Odgovori
  4. obratite paznju na snimak faula i videcete da je vujosevic u trenutku faula okrenut ka klupi i uopste nije video faul, ali on je navikao da pritiscima ostvaruje zacrtano. to je jedan bolestan um!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne slažemo se da je u pitanju Crvena zvezda. Jer se radi o KK Crvena zvezda Telekom. Razlika je OGROMNA. Tako da prestanite da dezinformišete i zavaravate narod!

    0
    0
    Odgovori
  6. KAKVI STE VI TO NOVINARI, PROVERITE PRVO O KOM SE KLUBU RADI, PA ONDA STAVITE NASLOV. ŠTA RADITE NA TIM KONFERENCIJAM ZA ŠTAMPU. PITAJTE AKO NE ZNATE. JA SAM NAVIJAČ ZVEZDE, A I SAM VUJOŠEVIĆ DANAS NAPOMINJE DA JE ČUDNO DA SU DVAOJICA SUDIJA CRNOGORCI, A ONI SE SA BUDUĆNOSTI BORE ZA 2. MESTO. NE SVAĐAJTE NAROD VIŠE.

    0
    0
    Odgovori
  7. Zašto je dule ,,poludeo,, na utakmici sa Megom, pa dobro ljudi, ajd ovako sudija sudi faul na onom el-ej-up-u a Partiyanov igrač u tom trenutku nije ni dotako protivničkog igrača, eto zbog toga, ne može čovek više da trpi…prošle godine ,,polomiše,, Pavlovića maltene na svakoj utakmici, a delioci pravde se prave da ne vide mišta, ovo je samo jedan od primera

    0
    0
    Odgovori
  8. Treba tebe i slične tebi treba da bude sramota ono što se radi Partizanu u poslednje vreme je sramota i za državu Srbiju! Okomili ste se na ekipu koja nikad i ni u jednom trenutku nije sramotila državu. A Zvezda (FMP) je tvorevina koja je nastala od toga da bi se izbeglo plaćanje dugova i poreza i što je još gore naš predsednik to podržava i nagrađuje, time dokazuje kakav je! Ja sam glasao za njega na izborima ali sad vidim da sam pogrešio! Jedva čekam sledeće izbore da ispravim grešku!

    0
    0
    Odgovori
  9. e moj todoricu ti i vujosevic ste odavno izgubili kompas, sad vam je opet zvezda kriva … realno nam je ekipa bila takva kakva jeste sa tepicem i gagicem na celu. koga oni mogu da pobede? nikog!
    svi su vam krivi za vasu nesposobnost… sedis u partizanu 30 godina i sve si gori i gori , vreme je za penziju

    0
    0
    Odgovori
    • Pitaš koga mogu da pobede Tepić i gagić a predstavljaš se kao grobar? Evo odgovoriću ti, za početak tvoj bivši klub sa Malog Kalemegdana, desetak sezona za redom.
      Zatim tvoj novi klub, iz Železnika, poslednjih par sezona.
      E sad, to što ti nećeš da pogledaš istini u oči to je tvoj problem ali sam siguran da ti je život, kao i meni i velikoj većini u ovoj zemlji, dovela do očaja upravo ova garnitura političara koja favorizuje vaše sportsko društvo plus klub iz Železnika.

      0
      0
      Odgovori
      • bas zbog ovakvih kao sto si ti nase drustvo je tu gde jeste, ko si ti? sta si uradio u zivotu? bitno je da znas da kritikujes druge i svi su ti krivi za svoje licne neuspehe. Sto se partizana tice koliko su samo igraca proizveli zadnjih godina a opet kukaju svake sezone sve vise i vise?! Sad im je problem telekom jer nece da bude sponzor i trazi da smene vujosevica? pa ja prvi ne bi dao dinar tom coveku koji svaki drugi dan ima neki novi ispad? to necija deca gledaju i treba da se ugledaju na takvog coveka? stvarno nema potrebe.

        0
        0
        Odgovori
        • To koliko si ti uspešan jasno se može zaključiti na osnovu tvoje pismenosti. Mada, samo u ovakvom sistemu uspevaju takvi kao ti, neobrazovani, zato se i borite svim silama da ostanete na vlasti.
          Ja sam dipl. ing. elektotehnike, maternjim jezikom i gramatikom se služim u okviru svog obrazovanja, voleo bih (zapamti makar ovo „h“ gde se koristi, ako već ne znaš za veliko slovo) da vidim tvoj obrazovanje.
          Dipl. ing. Stojanović T. Miodrag

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter