0
Evropske lige

ZAR ON NEKOME NEŠTO MOŽE DA KAŽE: Murinju smetaju krave na terenu!

Objavljeno: 08.12.14 u 15:48

Čelzi je doživeo prvi poraz u sezoni od Njukasla na Sent Džejms Parku, a Žoze Murinjo je ponovo bio u centru pažnje posle utakmice.

Iako poznat po opsrtukciji igre parkiranjem autobusa ispred svog gola i odbranom sa svih 11 igrača, Žoze Murinjo imao je dosta kritika na račun igre Njukasla.

Posle meča bunio se jer su ‘svrake’ konstantno seckale igru, a na pitanje novinara da li bi i on pribegao takvoj taktici u svrhu pobede, Murinjo se pobunio:

– Naravno da ne. Mogli su da stave kravu na sred terena, samo da bi zaustavili igru jer je na terenu krava. Ne možete raditi bilo šta u fudbalu, uradite šta je potrebno za pobedu, ali ne baš sve. Ako se branite sa 10 igrača, stavite svih 10 igrača na gol-liniju, parkirajte autobus, ali fudbalu je potrebna lopta. Ne dve ili nijedna. U pojedinim trenucima na terenu nije bilo lopte, što ubija dinamiku tima koji želi da pobedi – u svom stilu je rekao gospodin Specijalni.

I pored prvog poraza u sezoni, strateg ‘plavaca’ kaže da njegov tim neće klonuti duhom i da je bolji od svih drugih:

– Vratićemo se još jači. I dalje smo na vrhu Premijer lige. Niko nije bolji od nas i svako bi voleo da bude u našoj poziciji – zaključio je Murinjo.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter